dimarts, d’abril 26, 2005

moritz





Qui passi per la Ronda de Sant Antoni veurà una gran lona que cobreix uns edificis en obres. Pensava que era un altre projecte de reforma per fer pisos cars només aptes per a butxaques solvents, però no, els edificis pertanyen a l’antiga cervesera Moritz, la que tenia unes botes escolpides al frontó que corona la façana. Sembla ser que Moritz era la cervesa més popular del país fins els anys 70 però que una mala jugada de la competència els va fer desaparèixer. Ara la sisena generació de la família fundadora han reprès la seva producció, i des de l’estiu ja es pot trobar aquesta cervesa sensacional per molts bars del país.

L’edifici que estan remodelant pretén recuperar les antigues instal•lacions amb la intenció de convertir-les en una espècie de centre cultural que giri al voltant de la cervesa. El projecte és del Jean Nouvel però per a mi és tot un misteri ja que no conec res d’ell tot i haver buscat una mica.

Tinc moltes ganes de veure que serà tot plegat ja que és estrany que companyies privades inverteixin en projectes arriscats que enriqueixin culturalment les ciutats. Serà qüestió d’esperar amb una cervesa ben fresca a la mà ara que la calor ja apreta de valent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter