dimarts, de juny 18, 2013

Sí a l'ARQUITECTURA!

La LCSP segueix el seu camí, i sembla que la devaluació professional dels arquitectes no té aturador.
Demà a 2/4 de 7 s'organitza un acte a l'exterior del CoAC.

Tot i que no crec massa en les manifestacions, i veient que la LCSP s'aprovarà si o si, us informo d'aquest acte per si us hi interessa participar. Jo hi aniré.





Donat que en les properes setmanes es preveu que tindrà lloc l'aprovació del text de l’Avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis Professionals (LCSP), que podria modificar les nostres atribucions professionals, agreujant les condicions de l’exercici de la professió d’arquitecte i comprometent molt greument les seves perspectives de futur, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha convocat una acció de mobilització col·lectiva per al proper dimarts 18 de juny, a les 18.30 h a plaça Nova, sota el lema “SÍ a l’ARQUITECTURA!”.
Aquesta acció, realitzada al carrer, té com a principal objectiu mostrar de forma col·lectiva la nostra oposició a aquest text legislatiu i alhora fer partíceps els ciutadans del valor social que té l’Arquitectura. Després de l’acte, i les setmanes següents, per difondre al màxim el nostre missatge, us demanarem la vostra participació en les accions a les xarxes socials que estem preparant.

Més informació, aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter