dilluns, de gener 19, 2009

Life vest under your seat



Quan agafo un avió miro el possible trajecte que haurà de fer el vol, i si el trajecte és terrestre prenc poca atenció a les instruccions per posar-me el salvavides inflable, i és que si caiem dubto que ho fem en algun tram aquàtic en condicions, i per tan no cal preocupar-se per morir ofegat.
I sincerament, si sobrevolem algun mar o oceà tinc poca fe d'un possible amaratge que acabi bé, per tan em distrec fixant-me en la vergonya que passen les hostesses novelles que ens fan classes de com posar-se un artefacte cridaner, i crec que no massa útil en certes circumstàncies.

Pensava tot això quan vaig veure els passatgers de l'avió amarat de U.S. Airways esperant tranquilament sobres les ales de l'avió que encara flotava a que els anessin a rescatar els remolcadors i vaixells que navegaven pel riu Hudson. Molts no el portaven, d'altres si posats de qualsevol manera, i està ben clar de que el quart passatger de la foto inferior es va saltar algun pas de la classe pràctica feta uns minuts abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter