dimecres, de setembre 12, 2012

Antònia Font, "Vostè és aquí"


nota publicada al Facebook oficial dels Antònia Font

Antònia Font publicarà el seu nou àlbum, "Vostè és aquí", el pròxim 9 d'octubre. Divendres el quintet mallorquí el preestrenarà al Mercat de Música Viva de Vic.

El vuitè àlbum d’Antònia Font es titularà “Vostè És Aquí” i es publicarà el pròxim 9 d’Octubre, auto editat pel propi grup a través de Robot Innocent Companyia Discogràfica. Divuit mesos desprès de donar a llum el primer disc d’or de la seva carrera, “Lamparetes” (2011), el quintet mallorquí ja ha deixat enllestit un nou treball, que aquest mateix divendres, 14 de setembre, preestrenaran en directe al Teatre L’Atlàntida de Vic en el marc del Mercat de Música Viva.

Experimentant amb els límits del format cançó però sense abdicar del pop, Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) han volgut reflectir una sèrie de conceptes musicals que habitualment queden fora del cànon per articular la proposta més sincera de la seva trajectòria. Amb distribució física de Discmedi i digital de The Orchard, “Vostè és aquí” és un viatge en tres etapes pel seu intransferible univers on es combinen gèneres, tradicions i fins i tot llengües.

Un disc cent per cent Antònia Font que el grup interpretarà íntegrament en el concert de divendres, una cita sorprenent i absolutament inexcusable.

Pre Estrena del nou àlbum:

14-09-12 / 21:00 hores

Teatre Atlàntida de Vic (MMVV)

2 comentaris:

  1. I avui 12 de Setembre a les 21:30 a Porreres (Mallorca)

    ResponElimina
  2. Deu ser un dels darrers concerts de "Lamparetes"

    ResponElimina

 

Free Blog Counter