divendres, de juny 18, 2010

Rummikub, Abacus, els boicots, i ara Xina

La Plataforma Odiem Israel (perdó, Plataforma Aturem la Guerra) ha aconseguit que Abacus retiri de les botigues el joc Rummikub per què ha estat fabricat a Israel. Abacus, que no ha demostrat massa intel·ligència ja que a partir d'ara amb aquest precedent tothom els pressionarà per què retirin allò o això, ha decidit buscar el joc en algun altre país, i l'ha trobat a la Xina.

Tinc moltíssima curiositat de saber com reaccionaran els de la Plataforma Odiem Israel (perdó, Plataforma Aturem la Guerra) tenint en compte que a la Xina s'aplica la pena de mort indiscriminada i sense garanties, es persegueix la llibertat d'opinió, es censuren els llibres i els mitjans de comunicació, persegueixen les minories i han envait el Tibet entre d'altres foteses.

No sé per què, però tinc la impresió de que no obriran boca.

2 comentaris:

  1. Lamentable l'actuació d'Abacus. Un sense sentit...
    Posats a boicotejar...jo boicotejaré Abacus cooperativa.

    Mònica Colomer, Barcelona

    ResponElimina
  2. Si això del boicot als productes israelians (una cosa és l'estat, l'altra els seus ciutadans)és més que discutible, demostren la seva catadura moral al substituir un producte israelià per un de xinès. Demostren que l'aspecte ètic se'ls hi en refot.

    ResponElimina

 

Free Blog Counter