dilluns, de novembre 09, 2009

Nadal amb olor de castanyes

A finals de setembre vaig tenir un esglai quan vaig escoltar a la ràdio una nadala a tot volum. Era la cadena de congelats la Sirena qui organitzava un concurs de receptes d'àpats de Nadal fent servir com a base els seus productes. Una flor no fa estiu.

L'octubre ha estat relativament tranquil si exceptuem els estridents anuncis de joguines visibles als horaris infantils de totes les teles. Cap a finals de mes a algunes ciutats començaven a penjar les discretes il·luminacions que apagades passen desapercebudes de dia i de nit. I a algun programa de ràdio recullen productes alimentaris per a una panera que sortejaran quan calgui.

Recentment les alarmes s'han començat a encendre quan els supers s'han omplert de taules plenes de torrons, polvorons i massapans entre d'altres menges calorífiques.

L'alarma ja funciona del tot des d'ahir, quan m'esperava al semàfor de passeig de Gràcia amb Aragó i vaig poder veure el primer Bon Nadal estampat als aparadors d'una botiga. Avui tot s'ha confirmat a Igualada, he vist un xino amb tots els aparadors plens de llums nadalenques funcionant a tot drap.

Els carrers, però, encara fan olor de castanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter