dimarts, de desembre 18, 2007

Sóc un delinqüent

Si, sóc un delinqüent ja que avui s'acaba d'aprovar una llei on davant del dubte, prefereixen condemnar-me a pagar abans d'assegurar-se si sóc o no innocent.

Resulta que a partir d'ara cada vegada que compri cds per a la feina, un disc dur per fer còpies de seguretat o una memòria usb per portar els documents de la feina o la música dels meus cds adquirits legalment, hauré de pagar una multa perquè avui han decidit de que pel sol fet de comprar qualsevol d'aquests productes em converteixo en un delinqüent de forma immediata.

El més trist és que aquest atracament servirà per omplir encara més les arques d'un grup de bandolers anomenat Sgae que obliguen a tothom a pagar (amb la connivència del govern), però no aclareixen què fan després amb els diners que arriben de forma copiosa.

Són un simpàtic grup de gent que han pressionat perquè avui un servidor i milions de persones més ens convertim en delinqüents. Em pensava que tothom era innocent fins que es demostrava el contrari, però resulta que aquests "creadors" han aconseguit donar-li la volta a un dels pilars de la nostra societat.

Sóc un delinqüent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter