diumenge, de novembre 18, 2007

Coser i cantarAntònia Font simfònics? Marededeusenyor!

Vaig arrufar el nas perquè no conec cap grup o solista que se n'hagi ensortit massa bé al passar les seves cançons pels filtres orquestrals. Penso en l'horrible Serrat simfònic o en alguns experiments amb les cançons dels The Beatles per posar un parell d'exemples de músics que m'encanten.
Però vaig escoltar a les ràdios fragments d'Alegria, d'Amazones a sa lluna ... i la curiositat i la sorpresa van predominar per damunt de les meves reserves.

Dijous vaig passar per Castelló a buscar el darrer cd dels Mishima (quin gran disc l'anterior "Trucar a casa, recollir les fotos, pagar la multa"!) però no el tenien. La portada del "Coser i cantar" em va cridar l'atenció, vint euros, dos cds amb vint cançons (mancava Love song!) i un dvd amb clips i imatges del grup eren un bon preu i me'l vaig firar tot i les reserves simfòniques. Un cop al cotxe vaig posar el primer cd, quina arrencada tant meravellosa amb Mecanismes, quina continuació amb Tokyo m'és igual, i quina lligada tant sublim d'Alegria amb Vitamina sol. I així fins a acabar amb les vint cançons, amb les vint joies d'un disc sensacional.

La meva reserva pel simfonisme dels Antònia Font s'ha esmicolat, porto tres dies gaudint d'una pura meravella, d'un treball lluminós que millora i dóna una nova dimensió a un grapat d'excel·lents cançons, un magnífic "grans èxits" de deu anys de música sorprenent.

Antònia Font simfònics? Marededeusenyor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Free Blog Counter